e-mail | contact | wat is israelplatform.nl? | disclaimer

Info

Links
Info voor organisaties (PDF)

Links

Vermelding van een link op deze pagina houdt niet automatisch in dat de leden van het Israelplatform het volledig eens behoeven te zijn met alle informatie op de vermelde websites.

Oppenheim Travel
Wij organiseren reeds 40 jaar bijzondere reizen en zijn de Israel specialist bij uitstek. Jaarlijks hebben wij vele christelijke en joodse groepen die met ons reizen naar het beloofde land. Tevens organiseren wij wekelijks Groepsreizen naar Israel desgewenst met een vrije zondag.
Zie: www.oppenheim.nl/israel

Radio Israël
Internet Radio Station, gestart in 2011 en een initiatief van Pillar of Fire. Met nieuws uit Israël, bijbelstudies, live gebed en veel muziek.
Zie: radioisrael.nl

Landenkompas
Deze website geeft reizigers veel belangrijke en nuttige (reis)informatie over landen en eilanden van de wereld (op dit moment 229). Ook is er een pagina gewijd aan IsraŽl.
Zie: www.landenkompas.nl/israel

Webshop www.yehuda.nl
Een winkel in Israelische producten. Betrokkene is 7 jaar geleden als consulente van IPC Nijkerk begonnen en doet dat nog steeds, maar daarnaast importeert zij veel andere goederen uit Israël, met name de specifieke Joodse gebruiksartikelen en een eigen sieradenlijn van Tamir Zuman.
Zie: www.yehuda.nl

Website drs. Jan van Barneveld
‘God is met Israël begonnen en Hij eindigt met Israël.’ Nieuwe interessante en informatieve website met artikelen, brochures, boeken, studies en seminars van drs. Jan van Barneveld.
Zie: janvanbarneveld.nl

Tora - Yeshua
Informatiewebsite van Ben Kok.
Zie: www.tora-yeshua.nl

Joods Nationaal Fonds
Het JNF legt sinds begin 1908 parken en wouden aan in Israel die schaduw geven en water vasthouden, maar ook voor zuivering van door industrie verontreinigde lucht zorgen. Via deze site kunt u voor € 15,- een boom bestellen.
Zie: www.jnf.nl

Never Be Silent
Vanaf 1 mei 2006 gaan dagelijkse wandelingen over de muren van Jeruzalem van start. Vanaf die dag zullen dagelijks de bijbelse proclamaties en beloften klinken over de stad, het land en het volk van IsraŽl. Een initiatief van Bart en Joke Repko en Gijsbert en Nelleke Spijker.
Zie: neverbesilent.org

Vrije Encyclopedie van het conflict Israël-Palestina
Informatiesite over het Midden-Oostenconflict. De encyclopedie gaat naar eigen zeggen niet uit van een vooropgestelde mening, maar probeert - naast verslag feiten - de meest gangbare opvattingen te inventariseren.
Zie: www.vecip.com

Hineni Orchestra
Het Hineni Symphony Orchestra is een projectorkest dat in 2005 is opgericht, met als doelstelling: ‘Het Hineni Symphony Orchestra is het initiatief van een aantal christenen en bestaat uit veelal professionele musici, die het Joodse volk en Israël een warm hart toe dragen. De leden van het orkest willen ter bemoediging van het Joodse volk samen spelen, om op deze wijze hun sociale en culturele welzijn te bevorderen, door middel van samenwerking met en steun aan de stichting Hineni te Jeruzalem’.
Website: www.hineni-orchestra.org. E-mail: info@hineni-orchestra.org.

IsraŽl Producten Centrum
Het Israël Producten Centrum heeft als doelstelling de duizenden naar Israël terugkerende Joden te steunen d.m.v. de verkoop van Israëlische producten. Ruim tweehonderd vrijwillige Israël consulentes geven thuis en op Israëlbijeenkomsten voorlichting over de betekenis van Israël nu. Ze verkopen ook producten van de kibboetsen en kleine werkplaatsen, die veel immigranten aan het werk helpen. Israël heeft de liefdadigheid niet nodig, maar wel de support. Namelijk, iemand die Israëlische producten gebruikt, helpt Israël economisch te ontwikkelen.
Kijk op: www.ipc-nijkerk.nl

Naar het Tweede Concilie van Jeruzalem
Een groep Messiasbelijdende joden en christenen wil dat er in Jeruzalem een vergadering wordt gehouden waarbij de Kerk officieel de eigen identiteit van de joods-messiaanse beweging erkent. Het proces dat naar deze ontmoeting moet leiden heet ĎTowards Jerusalem Council IIí (ĎNaar het Tweede Concilie van Jeruzalemí).
Zie: www.tjcii.nl

Day of Prayer
Website van de internationale Dag van Gebed voor de vrede van Jeruzalem, die elk jaar wordt gehouden, en waarbij honderden christelijke leiders over de hele wereld betrokken zijn. Intiatiefnemers: Robert Stearns en Jack Hayford.
Zie: www.daytopray.com

Galilee of the Nations
Messiaanse Praise & Worship produkten.
http://galileeofthenations.com

Window on the Wall
Webcam, gericht op de westelijke muur van het tempelplein ('klaagmuur’). Hier kan men ook gebeden ‘posten’, die door een speciale dienst in de muur worden gestopt.
www.aish.com/wallcam

naar top